BP - Djurgårdens IF 5/6 19:00
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Kallhälls FF
0 - 9
Brommapojkarna DFF DJ
Kallhälls FF0 - 9Brommapojkarna DFF DJ

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 februari, 17:00
Plats:Järfällavallen
Serie:Träningsmatcher
Samling:16:20
Aktivitetsinfo: Röd/svarta matchstället
9-0
2023-02-12 22:52

Årets andra träningsmatch. Denna gång lite tunnare trupp med bara 13 spelare. Vi startar matchen bra och efter att ha kännt lite på plan pch motstånd så lossnar det rejält en bit in i första halvlek. Återigen var backlinjen trygg och modig i att såväl rulla i sidled som att slå en boll till mittfältet eller en längre mot anfallare. Den stora skillnaden och förbättringen mot många tidigare matcher var dock farten i anfallsspelet. Tjejerna forsade fram - i mitten och på kanterna - så fort tillfälle gavs. Däremellan spelade vi även ett bra försvarsspel med press och återerövring. När vi även hittade en bra balans på mittmittfältet såg det väldigt bra ut spelmässigt över hela plan. 
Vi leder med 5-0 i halvtid, mest minnesvärt var Olivas otroliga avslut när hon kom in snett från höger i straffområdet och tryckte upp en projektil i nättaket. Vi gör även några fina mål via inspel från kanten. I andra halvlek gjorde vi ytterligare fyra mål varav Nora gör två på genombrott centralt. Nellies fina målform håller även den i sig då hon gör tre mål, lika många sätter Oliva denna söndagskväll i Järfälla. 
Återigen en match där samtliga tjejer gör riktigt fina insatser och känslan att vi höjt oss rejält under vintern håller i sig. 

 

<< Tillbaka

 
 
Huvudpartners
Officiella partners