BP - Djurgårdens IF 5/6 19:00
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Sollentuna FK 1
1 - 5
Brommapojkarna DFF 3
Sollentuna FK 11 - 5Brommapojkarna DFF 3

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 april, 14:00
Plats:Norrvikens IP 1
Tävling:
Matchnummer: 151003018
Samling:13:15
Seriepremiär
2023-05-11 15:08

Vi åker med full trupp till Sollentuna för premiär i Sanktan. Sol men blåsigt och kallt i skuggan vid avbytarbåset.

Spelet värmer dock. Vi tar tag i matchen och sätter två tidiga mål efter hörna. Den första slår Nellie direkt i mål (eventuellt med hjälpa av motståndare) och vid den andra tar Amalie några steg utåt innan hon smäller upp en halvvolley i nättaket. Mycket snyggt. Spelet utspelas främst på motståndarnas planhelva som dock sliter på trots få avbytare och småskador under matchens gång. 2-0 i halvtid och det enda vi vill förbättra är skärpan i avsluten. 

Ella gör 3-0 i början av andra halvlek innan Molly och Vera även de gör varsitt mål. Matchen är så klart avgjord och vi fortsätter ha bra koll på spelet offensivt och släpper endast till nått enstaka anfall mot oss där Sofie får göra en riktigt fin räddning vid friläge. Tyvärr släpper vi dock in ett mål mot slutet men en sån här dag gör det mindre. Full trupp, fint spel och tre poäng var dagens stora glädjeämnen.

 

<< Tillbaka

 
 
Huvudpartners
Officiella partners