Matchnummer: 151003037
Samling:11:15
En halvlek räckte inte
2023-05-22 12:47

Dags att möte Ängby igen och trots att vi hade goda minnen sen senast var vi förberedda på en tuff match. I första halvlek har vi också svårt att hitta vårt spel och får istället mest jaga boll när motståndarna rullar på få nudd. Vi släpper in 1-0 efter lite sjabbel och sedan 2-0 på en (i våra ögon) tveksam straff där vår spelare snarare är snabbare och starkare än gör något oschysst. Nåja... Halvtid.

Vi pratar om att inte pressa så högt och därmed hittar vi också rätt i våra ursprungspositioner och kan relativt enkelt vinna boll och komma till anfall i hela andra halvlek. Vi skapar många chanser men bollen går inte i mål idag och vi släpper sedan in 3-0 när krafterna tar slut i solskenet i matchens slutskede. Klar förlust men spelmässigt hade lagen varsin halvlek.