BP - Djurgårdens IF 5/6 19:00
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Vi har fått en assisterande tränare till F2012A
2023-02-03 08:55

Vår assisterande tränare i laget är ingen annan än Amanda Lundberg som själv spelat fotboll på elitnivå, bl. a. i BP F98 1, AIK F99 akademi (faktiskt AIK:s första flickakademilag) och stadslaget.

 

Amanda har en gedigen fotbollskarriär och under åren har hon bl. a. vunnit Gothia Cup, SM inomhus och utomhus samt Lennart Johansson Academy Trophy. Innan hon kom till F2012A har hon även varit huvudtränare för ett skollag i BP, tränare på AIK:s sommarcamper och individuell tränare på MFS. Vi tror att hon kommer att vara den perfekta sidekicken till Amy och kommer ha extra mycket tid att fokusera på den individuella utvecklingen och feedbacken.

 

Amanda har inte bara satsat på fotbollen utan är också en nyutexaminerad jurist vid Attunda tingsrätt och kan inspirera tjejerna att även fokusera på studierna. Hon beskriver sig själv som ”en fotbollsälskande paragrafryttare med stor erfarenhet av elitfotboll/akademiverksamhet, förvisso huvudsakligen som fotbollsspelare” och hon hoppas på att kunna göra lärdomar av sina många erfarenheter och förmedla dessa till tjejerna i laget.

 

Välkommen till vårt lag, vi ser fram emot att lära känna dig mer och vi önskar dig ett stort lycka till såväl på sidan av planen som i rätten!

 
Huvudpartners
Officiella partners