Medlemsbiljetter 2024 – Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan på Grimsta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Boys & Girls Spring cup 2023!
2023-03-29 12:42

I helgen spelade vi Boys & Girls Spring cup på Djursholms IP i nivå Svår.

 

Vi är ganska decimerade med halva laget i sjuksäng, men det ger å andra sidan gott om speltid för övriga spelare.

 

Vi börjar första matchen ganska avvaktande och kommer inte alls upp i nivå mot ett mycket bra DIF F12A, som spelar "vårt" spel mot oss, dessutom i annalkande snöstorm.

 

Andra matchen spelas mot Boo FF med 2-3 cm snö på planen och det blir inte mycket till fotbollsmatch, utan mer chansfotboll. Vi gör en kämparinsats under tuffa förhållanden och gör en så bra match man kan göra med rådande underlag!

 

Dag 2 har vi fått lite förstärkning av våra vänner i BP F12-2 och BP F12-8 i de första två matcherna mot Ingarö och Ursvik, samt vår nya spelare Ebba som kastas rakt in i hetluften utan en träning, eller ens ha träffat tjejerna tidigare. Starkt!

 

Vi spelar riktigt bra och håller oss till vår plan och spelidé. Vi har inte riktigt marginalerna med oss med ett gäng träffar i ramen, men härligt att vi kommer till så många avslut. 

 

I sista matchen möter vi kompisarna i Segeltorps IF i en sprakande fotbollsmatch. Vi spelar riktigt fint och involverar målvakt, där vi vänder kant, öppnar ytor och hittar spelvägar. Inte alltid ett recept för att vinna alla matcher, men ett vinnande recept för att lära sig spela modern fotboll (tror och hoppas vi).

 

Stort tack till Edith och Bella från lag 2, och stort tack till Vera och Thea från lag 8. Ni var grymma!

 

Stort tack till alla supporters på plats som alltid peppar och hejar fram laget!


Nyhetsarkiv
SIK 130-ÅRS CUP2023-04-06 13:35
 
Huvudpartners
Officiella partners