Viggbyholms IK FF DJ6 - 2Brommapojkarna DFF DJ

Samling:15:20
Aktivitetsinfo: Vit tröja, svarta shorts och strumpor
Uppvärmd plan
2023-03-17 21:16

Dags för match igen och då vi endast var 11 spelare lånade vi in 3st från DFF J17. Vi möter vasst motstånd som pressar oss högt och då många spelar på ovana positioner och med nya lagkamrater  så hittar vi inte de rätta passningsvägarna ut ur pressen tillräckligt ofta. Första halvlek blir det därmed mycket spel på vår planhalva och att vi ligger under med endast 3-1 i halvtid får vi tacka bra försvars- och målvaktsspel (och en del svaga avslut) för. Vårt mål görs av Nellie som trycker in en låg frispark från straffområdeslinjen.
I andra halvlek ställer vi ut en något mer defensivt balanserad uppställning vilket leder till betydligt bättre uppbyggnadsspel. Detta sker dock på bekostnad av offensiven där framförallt inlånade Lollo får kämpa ensam. Så det var skönt att hon också fick göra vårat andra mål.
Sammantaget en tuff match mot bra motstånd.