SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Stureby FF DJ
1 - 5
Brommapojkarna DFF DJ
Stureby FF DJ1 - 5Brommapojkarna DFF DJ

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 april, 14:00
Plats:Stadshagens IP 2
Serie:Träningsmatcher
Samling:13:20
Vinst 5-1 trots brostrul
2023-04-01 17:15


Vi får inte ihop fullt lag med egna spelare denna match heller och vi inleder dessutom matchen med endast 10 spelare i 25min, varav tre är inlånade, då Nockebybron fastnat i öppet läge och ställt till det. Trots det har vi hyfsad kontroll på matchen och även om spelet inte riktigt lossnar och vi främst spelar försvar så får vi även till en del chanser. När vi så till slut blir fulltaliga känns det logiskt att vi gör första målet då Molly växelspelar snyggt med inlånade Demi centralt och kan sätta 1-0 säkert.

Vi samlar krafterna i halvtid och efter det att Demi satt 2-1 på ett långskott direkt efter motståndarnas kvittering så är detta vår match. Bra rörelse, bolltempo och inställning leder till långa perioder av fint spel där vi hittar vägvinnande kombinationer, såväl defensivt som offensivt. Extra starkt med tanke på att vi hade nya inlånade spelare. De gjorde mycket bra insatser. Demi sätter ett till mål efter att påpassligt snott åt sig bollen och Vera M gör även hon två mål när hon håller sig framme på rätt plats i straffområdet. Sofie för också briljera när hon gör en förstklassig dubbelräddning vid friläge. Överlag en stark vinst och grym insats av alla på plats - särskilt med tanke på förutsättningarna. 

 

<< Tillbaka

 
 
Huvudpartners
Officiella partners