Samling:16:30
Aktivitetsinfo: Röd/svart matchställ
Vinst till slut
2023-02-05 20:45

Sista matchen i futsalserien och vi inleder tyvärr svagt och ligger under med 0-2 tidigt i första perioden. Sedan vaknar vi dock till och allt fler börjar springa och kämpa vilket leder till 1-2 reducering av Hilda efter en hörna. Därefter kontrollerar vi matchen och frågan är sedan bara om vi ska lyckas göra tillräckligt med mål på den trånga planen mot defensivt kämpande motstånd. Vi gör 2-2 efter att Amalie smällt in en frispark direkt i mål. Distinkt. En bit in i tredje avgör vi efter en fin kombinationen där Emma avslutar med ett fint direktskott i mål. I sista perioden kontrollerar vi spelet helt men skärpan i passningsspelet var inte riktigt där så det blir inga fler mål. Men skön vinst med tanke på inledningen och starkt av tjejerna att vända underläget.