BP - Djurgårdens IF 5/6 19:00
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Välkommen till BP F2008A

Välkommen till lagets nya hemsida! Här hittar du mycket information runt laget men följ oss gärna på Instagram också (bpf2008a eller via länken under Kontakt).

 

I år 2023 spelar vi i St Erikscupen division 1, en hel del träningsmatcher och just nu har vi tre inplanerade cuper varav en är East Mallorca Girls inbjudningscup i höst. Vi var där även förra året och det var en toppenbra upplevelse, bra motståndare och spel.

 

Vi tränar vintertid mestadels i Grimstatältet så vi har bra träningsförhållanden oavsett väder, men går också utomhus så ofta vi kan.

Ny spelare - välkommen Erna
2023-02-13 19:31
Erna Karisik - ny spelare

Dags att åter igen presentera en ny spelare till laget. Vi välkomnar Erna Karisik till BP F2008A. Hon har senaste klubbadress Sollentuna FK.

 

- Vår trupp börjar verkligen ta form inför säsongen, säger coach Mark Colvin. – Vi är glada att få in Erna i laget – hon är en dynamisk, fysisk och hårt arbetande anfallare. Jag tycker hennes förmågor kompletterar gruppen vi redan har på plats. Och hon har verktygen som behövs för att kunna utvecklas till en toppspelare, avslutar coach Colvin.

 

Varmt välkommen Erna med familj!

 

Välkommen Ellie till F2008A
2023-02-03 16:00
Ellie Röhr - ny målvakt

Vi har nöjet att kunna presentera en ny spelare till laget. Fast vi känner henne sedan länge, eftersom hon spelat och tränat med oss tidigare. Men nu tar Ellie Röhr steget in i truppen på riktigt. Det är vi glada för. Det är skönt att ha två riktigt bra målvakter i laget.

 

- Ellie har mycket driv och är en passionerad spelare, duktig målvakt med förmåga att starta spelet till rätt spelare och har goda ledaregenskaper, säger coach Mark Colvin. Hon kommer påverka den här gruppen positivt med sin träningsvilja och beslutssamhet. Ett riktigt bra tillskott  till detta laget nu när vi lägger de sista pusselbitarna och förbereder truppen för säsongen, avslutar coach Colvin.

 

Ellie kommer närmast från F2010A.

 

Varmt välkommen Ellie med familj! 

Välkommen Celine
2022-12-13 19:21

Dags att presentera en ny spelare till laget. Vi har glädjen att välkomna Celine Thunström med familj till BP F2008A. Vi är glada att få in ett tillskott i Celine som kommer från Hammarby där hon spelat i många år. Ett finfint provspel, spelskicklig och trygg med bollen leder fram till att hon tar en av de lediga tröjorna.

Celine har spelat mittfält och anfall tidigare i Hammarbys 08-akademi.

Vi ser fram emot att fortsätta arbetet följa din utveckling under ledning av coach Mark Colvin.

Varmt välkommen Celine med familj!

Ny hyvudtränare till F2008A
2022-12-08 19:15
Mark Colvin - Huvudtränare

Välkommen till F2008A Mark Colvin , ny huvudtränare, som redan hunnit vara hos oss några veckor. Mark gjorde sina första träningar och matcher på Girls 08 Invitational i Kristinehamn. Han har redan introducerat ett nytt, modernt spelsystem, som vi kommer jobba på inför 2023 års säsong. Men det märks redan skillnad på träning med hög fart och matchliknande situationer i den offensiva fotboll som han vill att hans lag spelar. Dock får inte kortsiktiga resultat stå över grundläggande utbildning med fokus på prestation. Vi kommer också ha fler taktiska genomgångar än tidigare, vilket krävs för att vara i och på topp!

- Jag har redan hunnit uppleva en grupp med dedikerade och talangfulla tjejer som tränar hårt och vill framåt med sin fotboll. Vi kommer jobba hårt med vår utveckling både som individer och som lag. Det är riktigt roligt. Vi kommer lära oss mycket tillsammans i år och jag har stora förhoppningar på det här laget, med den stora potential de har. Men vi behöver också tålamod, för det är lite omställningar för tjejerna, säger Mark.

Mark som är från Toronto, Kanada – dvs det regerande olympiska mästarlandet, har tidigare coachat flicklag i samma åldersnivå, men också äldre dam- och herrlag på collegenivå. Under 2022 var han huvudtränare för BPs F2010 akademilag, något som han kommer fortsätta med, och var dessutom assisterande tränare i F2007A. Han har UEFA-B licens och en Masters i Idrottspsykologi.

På föräldramötet häromveckan presenterades ambitioner och målsättningar utifrån BPs värdegrund och vad som förväntas av en akademispelare. Han pratade också mycket om hur man skapar en miljö för utbildning med ett ”growth mindset”.

Välkommen till laget Mark!

 

 

Vi öppnar upp för provträning
2022-12-02 19:29

Vi öppnar upp för provträning. Är du en spelare som ligger långt fram i din utveckling, har hög ambition med din fotboll samt vill utvecklas i en utmanande och utvecklande miljö inom BPs flickakademi? Kontakta lagledaren Fred Skantze (mobil: 070-3118558), för mer information.

 
Huvudpartners
Officiella partners