Medlemsbiljetter 2024 – Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan på Grimsta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

BP Ungdom F2012.6

Hej och välkomna till BP F12-6!

Vi är ett ungdomslag inom BP och fokus kommer att ligga på glädje och utveckling!

Vår ambition är att skapa goda förutsättningar för att utvecklas som fotbollsspelare, lagkamrat och som person.

Vill du provträna med IF Brommapojkarna?
Kontakta vår sportchef flick: anders.hermanson@bpfotboll.se

SIK 130-ÅRS CUP
2023-04-06 13:35

I söndags spelade vi SIK 130-ÅRS Cup på fina Rissne IP!

 

Fyra bra matcher där vi provar lite nytt och rör om på positionerna. Vi pratar mycket om mod, mod att våga, mod att utmana sig och att det är ok att göra fel. Om vi inte försöker, hur kan vi då utvecklas som spelare och lag? 

 

Vi är så imponerande av hur spelarna tar till sig instruktioner och hur de löser de uppgifter vi ger dem! Utöver fotboll så är så kul att se spelarna mellan matcherna, hur de har kul, umgås och skrattar tillsammans, i med och motgång!

 

Vi tackar alla motståndare och alla föräldrar som supportar tjejerna i vått och tort!

 

 

Boys & Girls Spring cup 2023!
2023-03-29 12:42

I helgen spelade vi Boys & Girls Spring cup på Djursholms IP i nivå Svår.

 

Vi är ganska decimerade med halva laget i sjuksäng, men det ger å andra sidan gott om speltid för övriga spelare.

 

Vi börjar första matchen ganska avvaktande och kommer inte alls upp i nivå mot ett mycket bra DIF F12A, som spelar "vårt" spel mot oss, dessutom i annalkande snöstorm.

 

Andra matchen spelas mot Boo FF med 2-3 cm snö på planen och det blir inte mycket till fotbollsmatch, utan mer chansfotboll. Vi gör en kämparinsats under tuffa förhållanden och gör en så bra match man kan göra med rådande underlag!

 

Dag 2 har vi fått lite förstärkning av våra vänner i BP F12-2 och BP F12-8 i de första två matcherna mot Ingarö och Ursvik, samt vår nya spelare Ebba som kastas rakt in i hetluften utan en träning, eller ens ha träffat tjejerna tidigare. Starkt!

 

Vi spelar riktigt bra och håller oss till vår plan och spelidé. Vi har inte riktigt marginalerna med oss med ett gäng träffar i ramen, men härligt att vi kommer till så många avslut. 

 

I sista matchen möter vi kompisarna i Segeltorps IF i en sprakande fotbollsmatch. Vi spelar riktigt fint och involverar målvakt, där vi vänder kant, öppnar ytor och hittar spelvägar. Inte alltid ett recept för att vinna alla matcher, men ett vinnande recept för att lära sig spela modern fotboll (tror och hoppas vi).

 

Stort tack till Edith och Bella från lag 2, och stort tack till Vera och Thea från lag 8. Ni var grymma!

 

Stort tack till alla supporters på plats som alltid peppar och hejar fram laget!

ICA Supermarket Hagsätra cup 2023
2023-03-20 13:53

I helgen spelade vi ICA Supermarket Hagsätra cup!

 

En perfekt start på säsongen efter alla inställda träningsmatcher pga av oplogade planer. Skönt att få spela 4 bra matcher på rad, där vi får gnugga på detaljer i hur vi vill spela vårt spel.

 

Tyvärr har vi inte kunnat träna med den frekvens vi velat av samma anledningar, samt att bokade tider försvunnit till förmån för andra (o)planerade aktiviteter. Vi bokade därför två pass i Supercenter, och det var två riktigt bra pass så vi kände oss riktigt taggade inför cupen!

 

Vi börjar lite avvaktande på de för oss ganska små planerna, men spelar upp oss match för match där vi rullar spelare på många olika positioner. Otroligt kul att se hur en spelare som inte är bekväm med att spela på en viss position kan göra väldigt bra insatser när de ges chansen!

 

Vi tar med oss fyra segrar och går obesegrade genom cupen.

 

Stort tack till alla motståndare och trevliga ledare, samt publiken och cup-arrangörerna för en bra och trevlig cup!

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Officiella partners