SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Brommapojkarna P2012-99

Välkomna till BP P12-99!

 

Vi är ett ambitionslag som tränar 3 ggr i veckan och spelar matcher och cuper regelbundet under hela året. Vi har en trupp som spelar främst svår och extra svår (inbjudningscuper). 

Följ oss gärna på sociala medier och i kalendern kan du lätt se var och när vi spelar. Vi spelar en positiv fotboll där vi vill utmana oss och strävar efter att utvecklas som lag och individer både som spelare och person.

Rapport Aroscupen
2023-06-22 16:08
BP 99 dagen efter på träning Kälvesta

BP 12-99 anlände till Västerås för deltagande i Aroscupen. För första gången egentligen en cup på riktigt där resultaten var öppna med gruppspel, slutspel och vinnare.

 

Vi hade delat laget i Röd och Svart och spelade gruppspelet på Brandthovda och bodde på Hässlö Hotell. Kul med naturgräs och lite nya lag vi inte möter på hemmaplan. Hotellet var perfekt för ändamålet med samlingsrum, pingisbord, biljardbord, whiteboard och Tv rum. 

Matcherna spelades i hög värme som gav oss lite mer utmaningar. Spelarna klarade av vädret och underlaget väl. Både röd och svart vann sina matcher i gruppen och gick direkt till kvartsfinal. Väl där blev det komiskt nog KM då vi ställdes mot 2 andra BP lag. Stark insats av BP med 4 lag k kvartsfinal. Röd fick se sig besegrade av BP 3 i en jämn match där nerver blev för tufft för att prestera bättre. Svart vann klart mot BP 13. Väl i semifinalen fick Svart möta BP3 och vann så nu återstod endast finalen mot Norsborg. Finalen började Norsborg bra första 5-6 min innan BP kom igång och tog tag i taktpinnen och höll kontrollen och vann med klara 5-0.

 

BP 99 har visat kvalitet i spelet med boll, bra tålamod, passningsspel samt bra inställning och mycket löpningar.

stolta över samtliga och den första titeln är bärgad.

 

Glad sommar önskar BP 12-99!

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Officiella partners