Medlemsbiljetter 2024 – Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan på Grimsta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Välkommen till BP F2012A

F2012A kommer under säsongen 2024 att spela St Erikscupen Extra Svår Flickor och Medel Pojkar. Utöver seriespel deltar laget i flera inbjudningsturneringar nationellt och internationellt. Följ oss gärna på instagram BPF2012_A och på Min fotboll

 

Är du intresserad av att provspela, kontakta akademichef Tim Hamida (tim.hamida@bpfotboll.se) för mer information. 

Boys & Girls Spring Cup 2023 med F2012A
2023-03-13 11:31
Många tuffa matcher mot starkt motstånd under helgen 11-12 mars i Djursholm.

Summering av cupen

Det var ett laddat gäng tjejer som samlades på lördagseftermiddagen på Djursholms IP och kom överens om att ta med sig den tuffa attityden och vinnarskallarna från träningarna in i matchsituation. 

 

Vi mötte Sörskogen, Viggbyholm och Boo och började i solsken och någon plusgrad för att avsluta kvällen med åtta minusgrader och bitande kyla men vi kämpade på. Tjejerna började lite avvaktande mot de äldre och starka motståndarna men spelade bitvis väldigt fint spel och fick till mycket av det som Amy nöter med laget varje vecka. Vi åkte hem till varma duschar och bad efter sista matchen med endast en poäng men fast beslutna att komma tillbaka och spela bättre på söndagen.

 

I solen på söndagen mötte vi Älvsjö och Sollentuna och bjöd båda lagen på bra motstånd. Lite oturligt lyckades vi endast knipa en poäng även under söndagen men med ytterligare en erfarenhet med oss mot tufft motstånd kör vi vidare på vår resa som lag och fotbollsspelare. Vi ser fram emot nästa helg och två roliga matcher inom kort.

 

Stort tack till motståndare, domare, tävlingsarrangörer och tillresta fans för bästa möjliga support under helgen. Det var också kul att se så många andra BP-lag representera klubben på bästa möjliga sätt under helgen, forza BP! 

Eckerö Match Camp Flickor 2012
2023-01-27 10:43

Det var minst sagt ett peppat lag som hoppade in i bilarna mot Grisslehamn när det var dags för lagets första match camp, som dessutom ägde rum på Åland! 

 

Efter en lång resa var det dags för första matchen och när tjejerna för första gången ställdes mot tufft motstånd som bjöd upp till kamp i varje situation på planen tog det ett tag för dem att hitta tillbaka till spelet. 

 

Helgens prestationer blandade och gav och vi summerade upplevelsen som utmanande, givande, utvecklande och vi tar med oss mycket hem till Stockholm. I bilarna hem frågades det om nästa cup och alla var överens om att det varit en härlig upplevelse, trots några bottennapp på vägen. Trots mycket fokus på fotbollen hann vi även med att skratta, skoja och träffa nya kompisar i motståndarlagen. 

 

Nu laddar vi om med en ny träningsvecka och match snart igen. Tack för fint stöd (föräldrar och F2011U), både på läktaren och online! 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Officiella partners