BP - Djurgårdens IF 5/6 19:00
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Välkommen till BP F2012A
Nöjda tjejer efter en stark insats på Åland i januari 2023

Vi är 2012A, ett gäng tjejer som älskar fotboll och krigar hårt på både träning och match. Vårt lag startades i december 2022 och vi är i början på vår utvecklingsresa tillsammans med våra tränare Amy och Amanda. 

 

Vårt mål med säsongen 2023 är att utvecklas som spelare och som lag men framför allt att ha roligt och kämpa tillsammans. Förhoppningsvis kan vi bjuda publiken på underhållning och glädje och vi hoppas på stöd från alla som följer oss! 

Boys & Girls Spring Cup 2023 med F2012A
2023-03-13 11:31
Många tuffa matcher mot starkt motstånd under helgen 11-12 mars i Djursholm.

Summering av cupen

Det var ett laddat gäng tjejer som samlades på lördagseftermiddagen på Djursholms IP och kom överens om att ta med sig den tuffa attityden och vinnarskallarna från träningarna in i matchsituation. 

 

Vi mötte Sörskogen, Viggbyholm och Boo och började i solsken och någon plusgrad för att avsluta kvällen med åtta minusgrader och bitande kyla men vi kämpade på. Tjejerna började lite avvaktande mot de äldre och starka motståndarna men spelade bitvis väldigt fint spel och fick till mycket av det som Amy nöter med laget varje vecka. Vi åkte hem till varma duschar och bad efter sista matchen med endast en poäng men fast beslutna att komma tillbaka och spela bättre på söndagen.

 

I solen på söndagen mötte vi Älvsjö och Sollentuna och bjöd båda lagen på bra motstånd. Lite oturligt lyckades vi endast knipa en poäng även under söndagen men med ytterligare en erfarenhet med oss mot tufft motstånd kör vi vidare på vår resa som lag och fotbollsspelare. Vi ser fram emot nästa helg och två roliga matcher inom kort.

 

Stort tack till motståndare, domare, tävlingsarrangörer och tillresta fans för bästa möjliga support under helgen. Det var också kul att se så många andra BP-lag representera klubben på bästa möjliga sätt under helgen, forza BP! 

Vi har fått en assisterande tränare till F2012A
2023-02-03 08:55

Vår assisterande tränare i laget är ingen annan än Amanda Lundberg som själv spelat fotboll på elitnivå, bl. a. i BP F98 1, AIK F99 akademi (faktiskt AIK:s första flickakademilag) och stadslaget.

 

Amanda har en gedigen fotbollskarriär och under åren har hon bl. a. vunnit Gothia Cup, SM inomhus och utomhus samt Lennart Johansson Academy Trophy. Innan hon kom till F2012A har hon även varit huvudtränare för ett skollag i BP, tränare på AIK:s sommarcamper och individuell tränare på MFS. Vi tror att hon kommer att vara den perfekta sidekicken till Amy och kommer ha extra mycket tid att fokusera på den individuella utvecklingen och feedbacken.

 

Amanda har inte bara satsat på fotbollen utan är också en nyutexaminerad jurist vid Attunda tingsrätt och kan inspirera tjejerna att även fokusera på studierna. Hon beskriver sig själv som ”en fotbollsälskande paragrafryttare med stor erfarenhet av elitfotboll/akademiverksamhet, förvisso huvudsakligen som fotbollsspelare” och hon hoppas på att kunna göra lärdomar av sina många erfarenheter och förmedla dessa till tjejerna i laget.

 

Välkommen till vårt lag, vi ser fram emot att lära känna dig mer och vi önskar dig ett stort lycka till såväl på sidan av planen som i rätten!

Huvudtränare i BP F2012A - Amy Jeppson
2023-02-01 15:42

Dags att lägga fokus på Amy Jeppsson, vår huvudtränare i F2012A:

 

Nu har Amy varit igång med laget sedan i slutet av november och det är ett lika hungrigt lag som tränare som vi har fått på plats, ett gäng riktiga vinnarskallar har det visat sig under både träning och match. Vi i F2012A är extremt glada över att ha fått denna ambitiösa och fotbollskunniga tjej som huvudtränare.

 

Amy är en Ystadtjej som har haft fotboll som intresse genom hela livet och hamnade i Stockholm för ett par år sedan då hon valde att studera på Bosön. Sedan dess har hon haft en rad olika uppdrag och hon beskrivs som tuff, ärlig, strukturerad med ett stort hjärta av de som haft henne som tränare.

 

I vårt lag har hon redan satt ramarna kring fokus på fotbollen och vikten av att ”koppla på” för att kunna prestera, men hon har på samma sätt visat att man även måste ha nära till skratt och galna upptåg tillsammans med laget. Amy har en tydlig vision för såväl laget som den individuella utvecklingen och vi är många som ser fram emot att hänga med på hennes och spelarna i lagets kommande resa, det har verkligen börjat lovande.

 

Stort lycka till denna säsong och (ett sent) välkommen till BP önskar vi!

Eckerö Match Camp Flickor 2012
2023-01-27 10:43

Det var minst sagt ett peppat lag som hoppade in i bilarna mot Grisslehamn när det var dags för lagets första match camp, som dessutom ägde rum på Åland! 

 

Efter en lång resa var det dags för första matchen och när tjejerna för första gången ställdes mot tufft motstånd som bjöd upp till kamp i varje situation på planen tog det ett tag för dem att hitta tillbaka till spelet. 

 

Helgens prestationer blandade och gav och vi summerade upplevelsen som utmanande, givande, utvecklande och vi tar med oss mycket hem till Stockholm. I bilarna hem frågades det om nästa cup och alla var överens om att det varit en härlig upplevelse, trots några bottennapp på vägen. Trots mycket fokus på fotbollen hann vi även med att skratta, skoja och träffa nya kompisar i motståndarlagen. 

 

Nu laddar vi om med en ny träningsvecka och match snart igen. Tack för fint stöd (föräldrar och F2011U), både på läktaren och online! 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Officiella partners