Medlemsbiljetter 2024 – Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan på Grimsta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Anmälan till Påsklovscamp 2023
2023-03-15 15:40

Välkommen till Påsklovscamp med BP!

 

--

Välkommen till årets andra fotbollscamp 2023 vid Grimsta IP Tältet, inomhus konstgräsplan. Under Påsklovscampen får du tillsammans med andra spelare under fyra dagar möjligheten att utvecklas som fotbollsspelare under ledning av BP:s duktiga och välutbildade instruktörer. Innehållet i träningarna varvas både med praktik och med teori. 

 

 

 

Det är begränsat med platser så först till kvarn gäller! (Till målvaktsgruppen har vi möjligheten att ta emot max 4 spelare inom åldern P/F 2013-2009, övriga åldersgrupper är ej anmälningsbara). Väljs genom tillval i anmälan. Obs! Det ingår inga kläder denna camp. 

11 april - 14 april (tis-fre) - Grimsta IP Tältet. 09.30-15.00 (personal på plats från 08:30-15:30)
 
 
Våra camper är ett mycket populärt inslag i vår spelarutbildning och brukar bli fulltecknade, så tveka inte att anmäla dig så fort som möjligt. Vi garanterar dig intressanta träningspass varje dag och mellan träningarna serverar vi lunch och mellanmål. Inriktningen på våra träningar är uteslutande tekniska färdigheter såsom att driva, vända, finta, dribbla, passning, mottagning, skjuta och göra mål. De välutbildade instruktörerna kommer från BP:s välrekommenderade verksamhet. 

Campen riktar sig till flickor och pojkar födda 2009-2015. Alla är välkomna att anmäla sig oavsett klubbtillhörighet.

 


Nyhetsarkiv
 
Huvudpartners
Officiella partners