Medlemsbiljetter 2024 – Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan på Grimsta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Snart öppnar Spela Mera 2023
2023-03-13 12:39

BP vidareutvecklar Spela Mera konceptet till 2023, efterfrågan på Spela Mera träningarna har vart stor i många år och verksamheten har återkommande vart fullt. Vi vidareutvecklar för att fler spelare skall kunna delta på Spela Mera. Spela Mera träningar kommer under 2023 erbjudas vid måndag till torsdag och som tidigare kommer man kunna anmäla lag eller om man vill anmäla sig själv i blandgrupp. På träningspassen kommer det vara välutbildade och erfarna externa instruktörer som fokuserar på teknikträning.

 

Innehållet i träningen baserar sig på BP:s utbildningsmanual och träningsmetodiken anpassas individuellt utifrån ålder och kunskapsnivå̊. Detta är bra tillfällen för dig som utespelare och målvakt att utveckla dina individuella färdigheter tekniskt och taktiskt. De välutbildade instruktörerna kommer från BP och är utbildade inom vår erkända träningsmetodik. Spela Mera träningen är tillgänglig även för spelare som tillhör andra föreningar. 

 

Läs mer under fliken Föreningsinfo>Spela Mera högst upp till vänster på sidan

 

 

 


Nyhetsarkiv
 
Huvudpartners
Officiella partners