Hemmapremiär Allsvenskan: BP - Malmö FF, 8/4 15:00, Grimsta IP
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Gemenskap - Glädje - Gör sitt bästa

Välkommen till BP Ungdom

I IF Brommapojkarna spelar cirka 4000 pojkar och flickor fotboll. Den här hemsidan BPungdom.se är vår hemsida för ungdomsverksamheten, vår officiella hemsida finner ni på bpfotboll.se

 

Ungdomsfotbollen

För att ha en tydlighet i kommunikation och ansvar så har ungdomsfotbollen delats upp i fem delar; Basverksamheten, Flickakademin, Pojkakademin, DFF akademin och Bromma TFF

 

 Basverksamheten   
 Sportchef 13-19 år Janne Sandberg 
 Sportchef 10-12 år Anders Hermanson 
 Sportchef 8-9 år Linus Johansson
 Sportchef Knatteskola  Tommy Söderström 
   
Flickakademin   
Akademichef  Louise Schillgard 
   
Pojkakademin   
Akademichef  Erik Nathorst Windahl 
   
DFF Akademin & Bromma TFF  
Sportchef  Tommy Söderström 
   
   
Hemmapremiär för herrarna 8 april 15:00
2023-03-29 13:43

Dags för vårt herrlag att dra igång säsongen 2023! Hemmapremiären spelas hemma på Grimsta IP lördag 8 april 15:00 mot Malmö FF.

 

Du som BP-spelare och ledare kan hämta ut en gratis biljett här via bpungdom.se. Klicka här: https://sportadmin.se/book/?F=164ed056-7416-4bd1-a3c2-36acf64ed435&grupp=1026377 

 

Vill du köpa fler biljetter görs det med fördel via https://bp.ebiljett.nu - där finns dessutom ett riktigt billigt säsongskort för alla BP-ungdomar. 

Hemmapremiär i OBOS Damallsvenskan söndag 26 mars 13:00
2023-03-23 11:09

Äntligen premiär! Vårt damlag gör sina andra allsvenska säsong och vi inleder på hemmaplan nu på söndag 26 mars 13:00.

 

Vi möter IK Uppsala i en match där vi som vanligt går för seger och tre poäng. 

 

Du som spelare och ledare i BP har möjlighet att boka biljett till matchen helt gratis. Du hämtar ut din biljett via den här länken.

 

 

BP vidareutvecklar värdegrundsarbetet: Glädje - Gemenskap - Gör sitt bästa
2023-03-20 15:19

I höstas genomförde vi en utredning inom ungdomsfotbollen. Det var en väldigt nyttig utredning som gav en väldigt klar och tydlig bild. Föreningen har genom åren tagit fram styrdokument som berättar hur vi vill att verksamheten skall fungera, men dessa dokument har inte varit tillräckligt förankrade ute i verksamheten. Även om verksamheten i största delar följer både värdegrund och BP-mallen så är det inte tack vare kännedomen och kunskapen om dessa styrdokument.

 

Glädje - Gemenskap - Gör sitt bästa

För att tydligare kunna förankra och synliggöra värdegrunden i verksamheten, så har vi lagt till tre grundvärden till vår värdegrund. Dessa grundvärden skall synliggöras och genomsyra hela verksamheten från knatteskolan till seniorlagen.

 

Värdegrundens förankringsprocess

För att förankra och förbättra kännedomen om vår värdegrund har vi tagit fram en förankringsprocess för att nå ut med värdegrunden. Förankringsprocessen innehåller tio punkter som årligen skall genomföras av alla spelare och lag. Målsättningen är att 100% av alla aktiva spelare och ledare ska kunna föreningens värdegrund och våra tre grundvärden ”Gemenskap, Glädje & Gör sitt bästa”

 

Här kan ni läsa både Värdegrunden och Värdegrundens förankringsprocess

https://www.bpungdom.se/start/?ID=416347

Vill ni läsa mer om utredningen i ungdomsfotbollen så kan ni läsa här http://bpfotboll.se/forening/utredning-av-ungdomsverksamheten-genomford/

BP och Majblomman i samarbete för att hjälpa barn som behöver extra ekonomiskt stöd.
2023-03-17 14:28

Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som arbetar för att motverka barnfattigdomen i Sverige. Majblomman samlar in pengar genom att skolelever, scoutkårer, föreningar och volontärer i hela Sverige deltar i försäljningen av majblommor varje år.

 

Peter Kleve Klubbdirektör Brommapojkarna, berättar om samarbetet:

- Tillsammans med Majblomman har vi hittat gemensamma möjligheter att stötta familjer som inte har samma ekonomiska möjligheter. Gemensamma möjligheter att ge dem stöd till avgifter, skor, kläder och läger. Det värmer i hjärtat att vi tillsammans kan hjälpa dem som har det tufft.

 

Fredrik Thelander, Insamlingsansvarig nationellt, Majblomman.

- Vi är jätteglada att hitta detta samarbete med IF Brommapojkarna, vi tror och hoppas att fler idrottsklubbar vill följa BP. Detta är nått som verkligen gynnar barnen.

 

Sök ekonomiskt stöd

Majblomman delar ut ekonomiskt stöd till barn i familjer där pengarna inte räcker till. Det kan handla om ett par fotbollsskor, ett barnkalas, medlemsavgiften till fritidsaktiviteter eller en jacka. Arbetet med att fatta beslut om ansökningar görs av volontärer som är engagerade i Majblomman på sin fritid.

Sök stöd här https://majblomman.se/sok-stod/sok-har/

Anmälan till Påsklovscamp 2023
2023-03-15 15:40

Välkommen till Påsklovscamp med BP!

 

--

Välkommen till årets andra fotbollscamp 2023 vid Grimsta IP Tältet, inomhus konstgräsplan. Under Påsklovscampen får du tillsammans med andra spelare under fyra dagar möjligheten att utvecklas som fotbollsspelare under ledning av BP:s duktiga och välutbildade instruktörer. Innehållet i träningarna varvas både med praktik och med teori. 

 

 

 

Det är begränsat med platser så först till kvarn gäller! (Till målvaktsgruppen har vi möjligheten att ta emot max 4 spelare inom åldern P/F 2013-2009, övriga åldersgrupper är ej anmälningsbara). Väljs genom tillval i anmälan. Obs! Det ingår inga kläder denna camp. 

11 april - 14 april (tis-fre) - Grimsta IP Tältet. 09.30-15.00 (personal på plats från 08:30-15:30)
 
 
Våra camper är ett mycket populärt inslag i vår spelarutbildning och brukar bli fulltecknade, så tveka inte att anmäla dig så fort som möjligt. Vi garanterar dig intressanta träningspass varje dag och mellan träningarna serverar vi lunch och mellanmål. Inriktningen på våra träningar är uteslutande tekniska färdigheter såsom att driva, vända, finta, dribbla, passning, mottagning, skjuta och göra mål. De välutbildade instruktörerna kommer från BP:s välrekommenderade verksamhet. 

Campen riktar sig till flickor och pojkar födda 2009-2015. Alla är välkomna att anmäla sig oavsett klubbtillhörighet.

 

Worn Up Sweden
Nyheter från våra lag
 
Huvudpartners
Officiella partners