Medlemsbiljetter 2024 – Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan på Grimsta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Välkommen till BP P19U DFF
 
Fint spel med spännande slut
2023-10-22 12:12

Sista matchen för säsongen i vår "hemmaborg" Stora Mossens IP spelades mot Täby FK. För våra 04-spelare var det kanske dessutom sista matchen i den röd/svarta BP-tröjan. (Vår sista match spelas  borta mot Degerfors på klassiska Stora Valla och då blir det spel i det vita reservstället.) I matchen mot Täby bjöd killarna på riktigt fin uppvisning under större delen av matchen. Målchanserna radades upp och ofta föregicks de av ett fint passnings- och kombinationsspel. Förmodligen var det något slags rekord i antalet träffar i ribba och stolpe, men bollen ville inte in. Det dröjde  till en bit in i 2:a halvlek innan 1-0 målet kom. Men trots fortsatt stort spelövertag, när man inte lyckas "stänga" en match är det lätt att det blir ett mål bakåt. Den här gången i form av en straff som Täby får i slutminuten och förvaltar på bästa sätt. Men killarna ville verkligen avsluta med en seger på hemmaplan. I absolut sista sekunden får vi en frispark ca 25 meter utanför Täbys mål. Hannes, som brukar göra mål på frisparkar i svåra lägen, stegar fram och sätter ett hårt skott i nättaket. En härlig avslutning på seriespelet hemma på Mossen och i den röd/svarta tröjan för några av killarna!

FÖRSÄSONGEN I FULL GÅNG FÖR P19U DFF
2023-03-04 14:25

Försäsongen är i full gång för BP P19U DFF. Fotbollspassen har varvats med renodlade fyspass och nu återstår tre träningsmatcher innan seriepremiären hemma mot GIF Sundsvall 1 april.

 

P19U spelar i år i P19 Superettan Norra och tillsammans med BP DFF A i division 6 herrar. Laget tränas av Carlos Banda (huvudtränare) och Alex Ericsson (assisterande). 

 
Huvudpartners
Officiella partners