Medlemsbiljetter 2024 – Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan på Grimsta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

BP F2015-8

Hej!

 

Välkommen till vår lagsida. Hela syftet med lagidrott oavsett om du är tränare, spelare eller föräldrar som engagerar sig, är det viktigaste att tjejerna ska älska fotboll, röra sig, ha kul och få nya vänner! 

Hejsan alla föräldrar!
2023-05-05 15:21

 

Vi tänkte att det är på plats med ett litet informationsmejl nu när vi börjar bli varma i kläderna. Först vill vi säga att det är riktigt kul att få träna detta grymt gäng med så många fotbollsentusiaster. 

 

VI har bestämt oss för att vi kommer prova att kalla alla spelar till alla matcher. Tanken är man spelar minst en mach. Om det blir väldigt ojämn fördelning på uppslutning till matcher samma helg kommer vi ligga på och se om några spelare kan tänka sig köra två matcher eller byta dag. Vi testar detta någon vecka och utvärderar sedan.   

 

Samling kommer fortsatt vara 30 minuter innan matchstart. Vid samlingens start ska spelarna vara ombytta och skorna vara påsnörda. Vid match och kallt väder vill vi gärna att spelarna har underställ istället för jackor och fleece. Dels för att matchtröjan ska synas dels för att det är för krångligt med kläder som ska av och på under match. Men nu hoppas vi på varmare väder så vi slipper flera lager! 

 

Vid match så gäller röd matchtröja med nummer, svarta shorts och strumpor. Alla spelare kommer få en matchtröja med nummer av BP (den är fortfarande på tryckeriet men kommer förhoppningsvis närsomhelst.) Resten behöver inte vara med logga men får såklart gärna vara det.

 

En lagklassa är på gång. När den är uppsatt kommer vi be alla föräldrar sätta in 100-200 kronor. Detta kommer gå till att betala domare (vi står för domaren på hemmamatcher), extra utrustning och en rolig avslutning efter säsongen.  

 

En efterlysning: Nästa helg behöver vi hjälp! Vi behöver två föräldrar per match som kan ta rollen som tränare. Det är två matcher på söndag den 14:e. Den ena är bortamatch kl. 09.00 i Bollstanäs och den andra en hemmamatch kl. 12.00 på Olovslund. Tyvärr har det fallit sig så att vi alla tre är borta den helgen. 

 

Vi tränar både mycket tekning och spel som sedan prövas under matcherna. Vi lär oss nya saker innan och under varje match som sedan finslipas. I övrigt vill vi säga att tjejerna känns taggade och verkar tycka det är riktigt kul med fotboll. Vi har hittills haft en väldigt stor uppslutning på träningarna vilket vi alla tycker är roligt.  

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Officiella partners