SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

IF Brommapojkarna 10-4

Vilka är vi?
BP P10-4 är ett lag med ett gäng spelare från Vällingby (Kälvesta-Vinsta). Vi skulle nog säga att majoritet av de som idag spelar i laget har spelat ihop väldigt länge, sedan de var 6 år gamla och vi kör enligt BP-träningsmodellen. Det innebär ett breddlagstänk men med hög kvalitet på fotbollen. Vår målsättning är att alla skall vara med så länge de tycker att det är kul att spela fotboll, en inkluderande miljö men med vilja att utvecklas. Nästa säsong spelar vi i division 1 och 2. Vi tar gärna emot nya spelare dock med enda villkor att man redan spelar fotboll i div 1 eller 2. För mer detaljerad info, kontakta en av ledarna i laget.

Väl mött
Ledarna.

Referat: IF Brommapojkarna BP P10-4 - Viggbyholms IK FF Svart
Vinst med 12-6
2024-02-12 16:23

Bra träningsmatch och det finns saker att jobba vidare med.

God jul & gott nytt år
2023-12-22 10:09


Hej!
Nu är det bara någon dag kvar till julhelgen och ytterligare någon vecka till vi startar upp ett nytt år! Vi alla får några dagar extra ledighet, som förhoppningsvis är rofyllda och erbjuder återhämtning. 

 

Vi tränare vill tacka för säsongen som har varit, ert stora engagemang, er tid och genomfört träningar och matcher! Det har varit ett år där vi gått i mål helt och delvis i de olika serier som vi spelade i med goda resultat samt tagit med oss lärdomar i vad vi kan göra bättre i kommande säsong.

 

Vi har påbörjat en ny resa och vidgat vyerna för att fånga fler aspekter för att utvecklas mer. Vi kommer att träna hårt, spela flera träningsmatcher med både lokala lag och lag runtom Storstockholm och nya förutsättningar som vi inte känner till ännu kommer säkerligen framledes.
Våra träningar har blivit bättre och bättre med högintensitet och tempo. Alla ger 100% och det uppskattas! Vi kommer utvecklas mer och kommer vara föränderligt över tid, med samma slutliga målbild att kunna vinna serierna som vi spelar i nästa säsong.  


Vi går in i 2024 tillsammans med självförtroende, driv, ödmjukhet och stark vilja att utvecklas mer och kunna konkurrera mot vilket lag som helst som spelar i samma åldersklass som oss.


God Jul & Gott Nytt år önskar Tränarna!

 

Cyril

Gothia Cup 2023
2023-07-31 12:08
 
Gothia Cup 2023 
 
Under söndagen 16 juli 2023 anlände flera hundra fotbollslag till Göteborg och Gothia Cup. En strid ström av förväntansfulla ungdomar från världens alla hörn gick genom tullen på Landvetter för att sedan spridas över hela västkusten. BP P10-4 åkte från Centralstationen i Stockholm med SJ till GBG. 
 
Inför Gothia Cup arrangerar varje år SKF inhemska kvalturneringar i flera länder runt om i världen. Vinnande lag i respektive land belönas med en resa till, och ett deltagande i, världens största ungdomsfotbollsturnering. BP P10-4 deltog med två lag (IF Brommapojkarna BLACK & IF Brommapojkarna RED). 1835 lag deltog i årets Gothia Cup varav 571 tjejlag och 1264 pojklag.
  
Gothiakillarna i BP P10-4
Gothia Cup är en årlig internationell ungdomsfotbollsturnering som äger rum i Göteborg, Sverige. Turneringen är en av världens största och mest prestigefyllda ungdomsfotbollsturneringar och lockar årligen tusentals deltagare från olika delar av världen. Här är några av de faktorer som bidrog till en minnesvärd Gothia Cup-upplevelse:
 
Internationell atmosfär
Gothia Cup samlar lag och spelare från olika länder och kulturer, vilket skapar en unik internationell atmosfär. Det ger deltagarna chansen att träffa och spela mot ungdomar från hela världen och främjar global vänskap och förståelse. Våra lag ställdes mot mexikaner, engelsmän och amerikaner.
 
Konkurrenskraftig fotboll
Turneringen erbjuder högkvalitativa fotbollsmatcher på alla nivåer, från ungdomslag som spelar för skojs skull till elitspelare som är framtidens stjärnor. Den konkurrenskraftiga atmosfären gör det till en spännande utmaning för alla deltagare.
 
Göteborg som värdstad 
Göteborg är en vacker stad som har mycket att erbjuda, från pittoreska parker till kulturella sevärdheter och nöjesliv. Deltagarna har möjlighet att utforska staden och ta del av dess charm utanför fotbollsplanen, killarna fick besöka LISEBERG, det var en succé 😊, flera fotbollsmatcher på Heden.
 
Fantastisk gemenskap
Gothia Cup främjar en känsla av gemenskap, både inom lagen och mellan lagen. Det skapar minnen och vänskapsband som kan hålla för livet, eftersom ungdomarna delar en gemensam passion för fotboll.
 
Överraskningar och evenemang 
Turneringen innehåller ofta olika evenemang och överraskningar, såsom öppningsceremonin, ledarkonferens och avslutningsceremonin som vi i deltog eftersom vi åkte hem tidigare på lördagen, musikframträdanden och möjligheter att träffa kända fotbollsprofiler. Detta bidrar till att skapa en minnesvärd och festlig atmosfär.
 
Värdskap och organisation
Gothia Cup har rykte om sig att vara välorganiserad och professionellt genomförd. Deltagare och besökare känner sig väl omhändertagna, vilket bidrar till en positiv upplevelse. Ingen av oss som var med på resan har något negativt att säga om Gothia Cup, det är ett väldigt fint betyg. Vi vet att många skulle vilja uppleva Gothia Cup igen inom en snar framtid.
 
Personlig utveckling
Förutom fotbollsaspekten ger Gothia Cup deltagarna möjlighet att utveckla personliga färdigheter, som ledarskap, samarbete och självförtroende, vilket är värdefulla egenskaper både på och utanför planen.
 
Övrigt
Det finns mycket att skriva om men väljer att stanna här. Tack alla som hjälpt till (Alla ledare, föräldrar och Gothia gruppen (Katarina, Emma och Sofia)).
 
På G
- Vi kommer i gång med träningen den 02 augusti på Kälvesta BP kl. 19:00, och nu är träningen obligatorisk för dom som är i Stockholm.
- Träningsmatchen mot Sirius ställs in, vi får inte ihop det, flera av de som skulle delta är fortfarande på semester. Vi har fått flera förslag med nya datum och återkommer när det blir av.
- Vi har 2 S:t Eriks-Cups matcher den 13 augusti, div 2 spelar mot IFK Lidingö på Kälvesta BP, klockan 12:00 och div 3 spelar mot FC Järfälla Blå klockan 13:30 på Kälvesta BP.
- Vi har startat ett nytt INSTAGRAM, vill du följa oss (bpp2010_4)
 
Ha en fortsatt trevlig start på veckan
Ledarna
Cyril
 
Månadsrapport Juni-juli (Sommarhälsning)
2023-06-26 09:57

Hej på er alla inom BP P10-4 spelare, här kommer en sommarhälsning!


Vi börjar med att tacka för ett fantastiskt halvår och glad sommar! I dessa fantastiska varma och soliga dagar gläds vi åt den vackra svenska sommaren och alla de fantastiska resultat vi skapat tillsammans första halvåret 2023. Semestern hägrar för många av oss och med den en välförtjänt vila efter ett intensivt första halvår.


Vi skall vara väldigt stolta över våra pojkar som utvecklas och åstadkommit fina resultat trots de svåra serier som vi är anmälda i. Det finns så många positiva saker att glädjas över. Hatten av för alla skickliga och engagerade ledare och föräldrar som gör sitt yttersta, kämpar och hjälper till, och många hjälper varandra när man inte räcker till, t.ex att skjutsa killarna till träningar och matcher. Vi inom ledargruppen är oerhört tacksamma för det. 


Som vi tidigare sagt, vi tränar vidare fram till vi åker till Göteborg för att delta i världens största ungdomsturnering i fotboll (GOTHIA CUP)! Träningarna är frivilliga, sen vilar vi ca 10 dagar efter Gothia och vi kommer igång igen början på augusti. Men nu står sommaren för dörren, med tid för efterlängtad ledighet och roliga aktiviteter, men också vila.


Vi vet att många har lämnat Stockholm för att vila upp sig någon annanstans, vi har nu all information som berör Gothia, gå gärna och läst så att man inte missar något av intresse. Det som vi tänker påminna här och nu är att se till att ID kort eller Pass är giltigt och glöm inte att packa med det när vi åker den 16 juli. Observera att man inte får spela i Gothia Cup utan giltig legitimation. 
All information om ålderskontroll, boende, resa tur och retur, säkerhet, laguppställning, mat under hela veckan, spelschema med mera finns att läsa här!

https://www.bpungdom.se/dokument/?ID=409458

 

Som vi alltid säger, välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar till någon av ledarna i laget.
Ledarna önskar er en skön semester, ta hand om er i sommar, ladda batterierna så syns vi för en spännande höst!


Ledarna
Cyril

 

 

 

 

INFO INFÖR GOTHIA CUP
2023-05-05 21:18

Hej på er alla inom BP P10-4!

Här kommer en länk med information inför Gothia Cup.

Har ni några frågor eller funderingar ta gärna kontakt med Katarina (Arvids mamma), Emma (Loves mamma) eller Sofia (Oscars mamma)

 

https://www.bpungdom.se/docs/1657/46724/Gothia%20Cup%202023-uppdaterad.pdf

 

 

Med vänliga hälsningar

 

Gothiagruppen

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Officiella partners