BP - Djurgårdens IF 5/6 19:00
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

IF Brommapojkarna 10-4

Vilka är vi?
BP P10-4 är ett lag med ett gäng spelare från Vällingby (Kälvesta-Vinsta). Vi skulle nog säga att majoritet av de som idag spelar i laget har spelat ihop väldigt länge, sedan de var 6 år gamla och vi kör enligt BP-träningsmodellen. Det innebär ett breddlagstänk men med hög kvalitet på fotbollen. Vår målsättning är att alla skall vara med så länge de tycker att det är kul att spela fotboll, en inkluderande miljö men med vilja att utvecklas.
Just nu spelar vi i division 2 och division 3 (Nivå Svår och Nivå Medel), tanken är att ge alla en chans att utvecklas på sin egen nivå.


Vi tar gärna emot nya spelare dock med enda villkor att man redan spelar fotboll (Ej nybörjare). För mer detaljerad info, kontakta en av ledarna i laget.

Väl mött
Ledarna.

INFO INFÖR GOTHIA CUP
2023-05-05 21:18

Hej på er alla inom BP P10-4!

Här kommer en länk med information inför Gothia Cup.

Har ni några frågor eller funderingar ta gärna kontakt med Katarina (Arvids mamma), Emma (Loves mamma) eller Sofia (Oscars mamma)

 

https://docs.google.com/document/d/1IQFeNoJfNOYIYiNGqqzQAb3XWYjDqXtcsGdVOf-zIgw/edit?usp=share_link

 

Med vänliga hälsningar

 

Gothiagruppen

ID-Handling skall medtas till GOTHIA CUP
2023-03-17 10:59

Hej alla!


Vi vill påminna om att komma ihåg att se till att era killar har godkänd ID-handling. PÅ Gothia Cup måste samtliga spelare infinna sig för ålderskontroll där spelaren skall legitimera sig med ett godkänt ID-kort med bild eller ett pass. Vill man läsa mer om detta så kan man titta in på Gothia Cup hemsida om vilka ID-handlingar som är godkända. Vi rekommenderar att man ansöker om ett pass eller ID-kort i god tid, vänta inte eftersom det kan bli svårt att få tid hos passpolisen från maj och framåt.


KOMMANDE FÖRSÄLJNING
Vi kom överens om att sälja bingolotter (påsklotten). Det är redan beställt och lagledaren kommer att höra av sig så fort hon får dom. Det är 250 lotter och tanken är att varje spelare skall försöka sälja 10 st. lotter och hela vinsten går oavkortad till Gothiaresan.


OM RESAN TILL GÖTEBORG (16 - 22 juli 2023)
Uppskattningsvis kommer resan kosta ca 2 500 kr per spelare, det kan bli billigare om vi lyckas bra med försäljning av bingolotter. I avgiften ingår boende på skolan, mat (frukost, lunch och middag) under hela veckan, invigningsceremoni på Ullevi, tågresan tur och retur, fria resor med spårvagn och lokala bussar med mera.


Frågor gällande Gothia Cupen ställs till Emma Loves mamma, Sofia Oscars mamma eller Katarina Arvids mamma.


Alla andra frågor om laget (BP P10-4) ställs direkt till ledarna.
Ha en fortsatt fin dag!
Cyril

Månadsrapport- Feb 2023
2023-02-27 12:35

Hej alla inom BP P10-4
Vi hoppas att alla får en välförtjänt sportlovledighet och vi kommer återgå till fotbollsplanen nästa vecka (V10) och förhoppningsvis all snö är borta då. Vi ser fram emot nya utmaningar i form av nya träningsmatcher, cuper inför Sankt Erikscupen som startar i april. 
Vi har ansökt om nya träningstider som tilldelas av Brommapojkarna i mitten på mars och tiderna kommer att börja gälla från 3 april 2023. Vi hoppas på bättre träningsplaner och tider. 


Det har varit intressanta månader med isiga, nedsläckta fotbollsplaner och tålamodskrävande träningar som dock genomförts väl och fullt ut. Hösten 2022 har varit mer hektiska men också mycket givande i arbetet med introducering av teoridelen och träningar med fokus på uthållighet och koordination. 


Mars månad innebär först och främst fokus på att justera vissa delar som vi har upptäckt inte fungerar som vi önskar. Våra träningspass kommer att vara effektiva och konstruktiva, dvs så mycket matchlik som möjligt framgent. 


På gång:
-    11 mars 2023, kl.08.00 – 10.00 på Blackebergs BP, träningsmatch mot Norrtull Div2, 12 spelare har fått kallelse, se till att svara så fort som möjlighet så att vi får chansen att kalla in en reserv i god tid.
-    12 mars miniturnering på Lidingö, vi möter Lidingö P10:14, Täby FK P10:11 och Norrtulls SK P10 Blå (hela laget skall vara med)
-    15 mars FÖRÄLDRAMÖTE (Brommagymnasium mellan 17:30-19:30), vi kommer att prata en hel del om resan till Göteborg (Gothia Cup)
-    19 mars 2 st träningsmatcher mot Ursvik, matcherna spelas samtidigt (Alla spelare har fått kallelse till matcherna).
-    25-26 Vasalund Vår Cup, om det inte blir denna cup så kommer vi att hitta en annan cup med samma datum. 

Hör gärna av dig vid frågor och funderingar.
Ha en fortsatt trevlig ledighet
Cyril

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Officiella partners