BP - Djurgårdens IF 5/6 19:00
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Material & Lagsponsring

KLUBBPROFIL

För det material som behövs för spelarna och lagen i vår verksamhet så har föreningen ett samarbete med Nike och Stadium som tillhandahåller allt vårt material. Tillsammans har vi tagit fram en klubbprofil  https://www.stadiumteamsales.se/foreningar/1729625 i den finns de kläder som ska våra aktiva bär när vi tränar och spelar matcher. 

För spelarnas egna inköp av kläder såsom T-shirt, shorts, strumpor med mera så kan kläderna beställas på länken ovan eller i någon av Stadiums butiker i Bromma Blocks eller Vällingby Centrum. 

 

STADIUM TEAMSALES/ MATERIALBIDRAG
När lagledare gör inköp för laget av till exempel matchtröjor, bollar eller annat träningsmaterial görs detta via lagets Stadium Teamsales-konto. Där finns det material som behövs för laget. Här kan också ledaren utnyttja det materialbidrag som sätts in på lagets konto varje säsong. Bidraget varierar mellan åldrarna. Det år laget ska byta bollstorlek så är materialbidraget högre. Det är en person i varje lag som har inloggning på kontot och kan hantera lagets medel. Vill man köpa in mer material än vad bidraget räcker till så ska det ändå beställas via kontot, men lagkassan får finansiera inköpen. Materialbidraget ska vara använt den 31 oktober annars brinner pengarna inne. 

 

MATCHTRÖJOR
Föreningen sätter vartannat år in pengar för matchtröjor för laget. Bidraget är uträknat efter antalet spelare i laget och gäller för hemmatröjor (Rödsvarta) + 1 målvaktströja. Matchtröjorna ska alltså storleksmässigt fungera i två säsonger vilket är viktigt att tänka på när de beställs. Kommer en spelare in från en annan förening så får laget ett bidrag för dennes matchtröja insatt på kontot. Byter en spelare från ett annat BP-lag så tar man med sig matchtröjan till det nya laget. Skulle det bli en krock med nummer så finansierar lagkassan en ny tröja som funkar siffermässigt med de andra i laget. Det finns ingen möjlighet att byta storlek på sin tröja hos kansliet, växer spelarna ur tröjan så måste man köpa en ny via Stadium Teamsales-sidan. 

 

LEDARKLÄDER
När laget bildas inför året då spelarna fyller 8 år så tillhandahåller klubben Ledarkläder till två ledare för varje lag. Detta genom att beloppet sätts in på lagets Teamsales-konto. Är det fler ledare i laget så finansieras kläderna via lagkassan. 

 

LAGSPONSRING
Som spelare ska man alltid spela i senast uppdaterat matchställ, tröja och shorts
Som ett tillhörande lag i IF Brommapojkarna har ni skyldighet att förhålla er till följande
riktlinjer gällande lagsponsring:
– Egna sponsorer får ej tryckas på matchställ
– Lagsponsorer får inte konkurrera med föreningens huvudpartners eller officiella partners. Se bpfotboll.se/partners för komplett lista.
– Lagsponsorer får ej skymma eller täcka över föreningens egna sponsortryck
– Sponsorer ska vara etiskt korrekta. Exempelvis är spelbolag, tobak eller alkohol inte acceptabelt. Vid osäkerhet, kontakta peter.appelquist@bpfotboll.se. 

Föreningen kan hjälpa till att ställa ut en faktura där pengarna sätts in på erat konto hos oss i klubben.

Är syftet att sponsorn ska täcka kostnader för kläder kan Stadium direkt fakturera kläder inkl. tryck till företaget. – Kontakta vår kontakt på Stadium via john.bergman@stadium.se

 
Huvudpartners
Officiella partners