Medlemsbiljetter 2024 – Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan på Grimsta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Material & Lagsponsring

KLUBBPROFIL

För det material som behövs för spelarna och lagen i vår verksamhet så har föreningen ett samarbete med Nike och Stadium som tillhandahåller allt vårt material. Tillsammans har vi tagit fram en klubbprofil  https://www.stadiumteamsales.se/foreningar/1729625 i den finns de kläder som ska våra aktiva bär när vi tränar och spelar matcher. 

För spelarnas egna inköp av kläder såsom tröja, shorts, strumpor med mera så kan kläderna beställas på länken ovan eller i någon av Stadiums butiker i Bromma Blocks eller Vällingby Centrum. 

 

MATERIALBIDRAG

Alla lag får ett materialbidrag av klubben, detta ska ses som ett bidrag som delfinansierar lagets materielbehov av; ledaroveraller, bollar, koner, västar, matchtröjor mm. Bidragets storlek beror på hur många betalade spelare laget har, materialbidraget är 450 kr per spelare och år. Antalet betalande spelare i laget stäms av två tillfällen per år, 1 mars och 1 maj och materialbidraget betalas ut till lagen efter avstämningarna. Alla lag har ett eget Teamsales-konto hos Stadium, det är på det kontot som materialbidraget sätts in på. Det är en person i varje lag som har inloggning på kontot och kan hantera lagets medel. Vill man köpa in mer material än vad bidraget räcker till så ska det ändå beställas via kontot, men lagkassan får finansiera inköpen. För nystartade lag som av föreningen erhållit Start-kit utgår materialbidrag med 250 kr. 

 

MATCHTRÖJOR UNGDOMSLAGEN 
- Ungdomslagen har möjlighet att trycka lagets egna sponsorer på baksidan av matchtröjan, framsidan av matchtröjan och shortsen är fortfarande öronmärkt för klubbens sponsorer. 
- Ungdomslagen har möjlighet att trycka spelarnas efternamn på ryggen av matchtröjan, vilket gör den ännu mer personlig. 

- Spelarna/laget köper sina egna matchtröjor, detta genom att laget gör en lagbeställning från Stadium. 

Se mall för tryck på matchtröjans baksida - HÄR

 

LAGSPONSRING
Som ett tillhörande lag i IF Brommapojkarna har ni skyldighet att förhålla er till följande
riktlinjer gällande lagsponsring:
– Egna sponsorer får inte tryckas på framsidan av matchtröjan eller på shortsen.
– Lagsponsorer får inte konkurrera med föreningens huvudpartners eller officiella partners. Se bpfotboll.se/partners för komplett lista.
– Lagsponsorer får ej skymma eller täcka över föreningens egna sponsortryck
– Sponsorer ska vara etiskt korrekta. Exempelvis är spelbolag, tobak eller alkohol inte acceptabelt. Vid osäkerhet, kontakta peter.appelquist@bpfotboll.se. 

 

Föreningen kan hjälpa till att ställa ut en faktura där pengarna sätts in på erat konto hos oss i klubben. 

 

Är syftet att sponsorn ska täcka kostnader för kläder kan Stadium direkt fakturera kläder inkl. tryck till företaget. – Kontakta vår kontakt på Stadium via john.bergman@stadium.se

 
Huvudpartners
Officiella partners