Medlemsbiljetter 2024 – Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan på Grimsta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Välkomna till BP F10U


Vårt lag består av 17 spelare varav 1 målvakt samt en naggande god ledarstab; huvudtränare Carlos Sundkvist, Anna Gruffman (Ass. Tränare), Nick Ågren (Ass. Tränare, Lagledare sportsligt), Mattias Bystedt (Målvaktstränare), Linn Wennberg (Lagledare administrativt) och Anna Hovnert (Kassör och Materialare). 

 

Inför säsong 2024 har två spelare lämnat laget för spel i BP F10A men vi har fyllt på med två nya stjärnor:  – Elicia Jegefalk och Tilda Stjerndahl Bergkvist. Varmt välkomna!! 

 

Vi tränar tre träningar i veckan och spelar en och en halv serie kommande säsong; div 1 (9-manna, F2010) och div 2 (11-manna, F2009). Föregående säsong spelade vi Div 1 och Div 2 i F2010, där laget fick kröna säsongen med vinst i division 2.


Vi kunde summera år 2023 med >120 träningstillfällen (och en genomsnittlig träningsnärvaro på 81%), >85 matcher och sex cuper. I samtliga cuper nådde vi A-slutspel och i fyra av dem kunde vi fira guldet. Kronan på verket var vinst i Northern Elite Trophy invitational, där BP F10U blev arktiska mästare 2023. Vi kan också summera ett fint samarbete med kontinuerlig tränings-och matchrotation med BP F10A.


År 2024 ser vi fram emot, utöver alla roliga träningar och seriestarten, att delta i minst fem roliga cuper. Först ut är ST cupen (Futsal) där vi ställer upp med två lag, följt av LUX G2010 Invitational i Kristinehamn, en vårcup, Gothia cup och en höstlovscup på varmare breddgrader. Vill ni följa oss löpande rekommenderas ni följa oss på Instagram: bpf2010u


I vårt lag har vi en kultur som präglas av kamratskap, glädje och engagemang. Av oss kan alla förvänta sig ett exemplariskt uppträdande både på och vid sidan av planen. Både tjejernas och deras föräldrars höga engagemang gör F10U till ett utvecklingslag att både utvecklas och trivas i. 

Välkommen till F10 U
2023-08-25 15:49
 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Officiella partners