SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Välkomna till BP F10U


Vårt lag består av 18 spelare varav 2 är målvakter samt en naggande god ledarstab; Anna Gruffman (Tränare), Nick Ågren (Tränare), Linn Wennberg (Lagledare) och Anna Hovnert (Lagledare och Kassör). 

 

Inför säsong 2023 har tre spelare lämnat laget för spel i BP F10A men vi har fyllt på med fyra nya stjärnor: Amanda, Eszter, Emma och Nova – Varmt välkomna!! 

 

Vi tränar tre träningar i veckan och spelar i två serier, kommande säsong kommer vi spela i div 1 och div 2. Föregående säsong spelade vi Extra svår och Svår serie i St Erikscupen.


Vår examen i sjumanna avklarades i oktober 2022 och vi kunde summera år 2022 med nästa 100 träningstillfällen (och en genomsnittlig träningsnärvaro på 80%), 83 matcher och 7 cuper/matchkamper. Vi genomförde även en laghelg med Pargas IF från Finland – så kul med besök och att få lära känna och matchas mot kompisarna vi mötte på cup i Finland under sommaren samma år. Vi kan också summera ett väldigt fint samarbete med kontinuerlig tränings-och matchrotation med BP F10A.


Första halvan av år 2023 ser vi fram emot, utöver alla roliga träningar och seriestarten, att delta i fyra roliga cuper. Först ut är Islingsby spring cup invitational (Borlänge), följt av Torvalla cup (Värmdö), Fibra cup (Västerås) och slutligen Gothia cup (Göteborg), innan vi tar ett välförtjänt sommarlov.

 

Vill ni följa oss mer löpande rekommenderas ni att följa oss på Instagram: bpf2010u


I vårt lag har vi en kultur som präglas av kamratskap, glädje och engagemang. Av oss kan alla förvänta sig ett exemplariskt uppträdande både på och vid sidan av planen. Både tjejernas och deras föräldrars höga engagemang gör F10U till ett utvecklingslag att både utvecklas och trivas i. 

Välkommen till F10 U
2023-08-25 15:49
 
 
Huvudpartners
Officiella partners