Hemmapremiär Allsvenskan: BP - Malmö FF, 8/4 15:00, Grimsta IP
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Gemenskap - Glädje - Gör sitt bästa

ID-Handling skall medtas till GOTHIA CUP
2023-03-17 10:59

Hej alla!


Vi vill påminna om att komma ihåg att se till att era killar har godkänd ID-handling. PÅ Gothia Cup måste samtliga spelare infinna sig för ålderskontroll där spelaren skall legitimera sig med ett godkänt ID-kort med bild eller ett pass. Vill man läsa mer om detta så kan man titta in på Gothia Cup hemsida om vilka ID-handlingar som är godkända. Vi rekommenderar att man ansöker om ett pass eller ID-kort i god tid, vänta inte eftersom det kan bli svårt att få tid hos passpolisen från maj och framåt.


KOMMANDE FÖRSÄLJNING
Vi kom överens om att sälja bingolotter (påsklotten). Det är redan beställt och lagledaren kommer att höra av sig så fort hon får dom. Det är 250 lotter och tanken är att varje spelare skall försöka sälja 10 st. lotter och hela vinsten går oavkortad till Gothiaresan.


OM RESAN TILL GÖTEBORG (16 - 22 juli 2023)
Uppskattningsvis kommer resan kosta ca 2 500 kr per spelare, det kan bli billigare om vi lyckas bra med försäljning av bingolotter. I avgiften ingår boende på skolan, mat (frukost, lunch och middag) under hela veckan, invigningsceremoni på Ullevi, tågresan tur och retur, fria resor med spårvagn och lokala bussar med mera.


Frågor gällande Gothia Cupen ställs till Emma Loves mamma, Sofia Oscars mamma eller Katarina Arvids mamma.


Alla andra frågor om laget (BP P10-4) ställs direkt till ledarna.
Ha en fortsatt fin dag!
Cyril


Nyhetsarkiv
Månadsrapport- Feb 20232023-02-27 12:35
GOTHIA CUP 20232023-02-01 11:21
 
Huvudpartners
Officiella partners