Medlemsbiljetter 2024 – Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan på Grimsta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Tim Hamida ny akademichef flick i BP
2023-08-18 10:56

Vi välkomnar vår nye akademichef för flickverksamheten. Tim Hamida inleder sin anställning 1 september och kommer senast från rollen som chefstränare i Årsta FF.

– Vi får in en driven och målmedveten akademichef som har lång erfarenhet av alla delar inom ungdomsfotboll och akademi, säger Peter Kleve, klubbdirektör i BP.

– Jag vill ge tjejerna alla förutsättningar för att utvecklas, säger Tim Hamida, ny akademichef flick i BP.

 

Tim Hamida, född 1992, inledde sin tränargärning som 18-åring i Älta IF. Efter tre säsonger i Älta tog han klivet till Hammarby IF där han blev kvar under fyra säsonger. Sedan 2018 har Hamida varit chefstränare i Årsta FF där han ansvaret för fotbollsaktiviteterna för 1400 barn.

– I Årsta har jag fått göra allt från att starta upp fotbollsskola till att träna seniorlag. Jag har lärt mig otroligt mycket och fått chansen att ta stora kliv. Jag har också fått se effekten av vad rätt förutsättningar ger. Årsta har inte historiken i att fostra spelare, men med de förutsättningar vi kunnat ge har det gett effekt. Det vill jag ta med in i BP.

 

I rollen som akademichef flick kommer Tim Hamida tillbringa mycket tid vid träningsplanerna i Västerort för att stötta upp den verksamhet som vuxit sig stark under de senaste åren.

– Vi ska ge förutsättningar för en bra verksamhet där spelare och ledare utvecklas till att bli sitt bästa jag. Målet är självklart att utbilda spelare som kan ta plats i damlaget eller lyckas ta steget ut i proffslivet.

– Jag ser fram emot att få vara del av BP:s stora organisation där mycket redan finns på plats. Nu ska vi fortsätta utvecklingen för att ta nästa steg.

 

Anställningen inleds 1 september. Vi välkomnar Tim Hamida till BP!


Nyhetsarkiv
 
Huvudpartners
Officiella partners