Medlemsbiljetter 2024 – Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan på Grimsta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Brommapojkarna
Glädje - Gemenskap - Göra sitt bästa

Info medlemsbiljetter Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan på Grimsta 2024
2024-04-18 11:16

Under säsongen 2024 kommer vi att införa ett nytt system för er med barn i BP att boka fribiljetter (Medlemsbiljetter) till föreningens dam- och herrlagsmatcher på Grimsta.

Det vi har gjort är att vi har skapat ett så kallat pottkonto i AXS på bp.ebiljett.nu åt alla aktiva ungdomsspelare i BP.
För att komma åt ert barns pottkonto följ nedan instruktioner:

1. Öppna er webbläsare och gå in på bp.ebiljett.nu.

2. Klicka på "Logga in" i menyvalet.

3. Ni blir då ombedda att skapa ett "Fotbollskonto". Skapa ett konto, det är gratis.
Viktig info: Pottkontot är kopplat till den mailadress ni har angett som "Målsman 1" i Sportadmin. Så när ni skapar ert "Fotbollskonto" måste den mailadress som är "Målsman 1" användas.

4. När ni loggat in på bp.ebiljett.nu, klicka på "Konto" i menyvalet. Under "Aktiva Pottbiljetter" ska ni sedan ha en pott som heter "Potter BP-ungdomsspelare 2024". Klicka på "Hämta pottbiljetter" och välj sedan vilken match ni vill boka biljetter till.

Det kommer gå att boka 2 st fribiljetter per match (inklusive derbyn).

Har ni flera barn i föreningen där samma mailadress är kopplad som "Målsman 1" har ni automatiskt möjligheten att boka flera biljetter per match. Det vill säga ni behöver inte göra ovan process flera gånger.

Biljetten som bokas är kopplad till Beppeläktaren/Sektion F (Ståplats). Men vid samtliga dammatcher gäller fri placering på den Nya Läktaren där en annan åskådare inte har bokat en specifik sittplats.
Vid herrmatcher avgörs detta efter antalet bokade biljetter vid varje enskild match. Info skickas alltid ut minst 1 dag innan match om biljetten kommer avse stå- eller sittplats.

Alla frågor gällande pottbiljetter under 2024 eller potentiella hinder som dyker upp. Vänligen kontakta philip.kampe@bpfotboll.se.

Vi ses på Grimsta!
Heja BP!


Nyhetsarkiv
 
Huvudpartners
Officiella partners